Wie zijn wij?

Voorgaand Mo’s Shoarma, nu het familiebedrijf Mo & Zonen bestaat uit Papa Mo, Zoon Gökhan en Zoon Mustafa met de
vrouw Nora die op de achtergrond zorgt voor sterk support. In 2002 studeerde ik (Muhammer Korkmaz ook wel bekend als
Mo) op het USP, wat toen nog de Uithof heette bij de Hogeschool Utrecht. Tijdens die periode was ik bekend om het
maken van shoarma tijdens de feestdagen.
Toen ben ik benaderd door de Universiteit met de vraag “Wil je dat ook niet op de uithof doen?” De uithof was toen sterk
in ontwikkeling en er was behoefte aan meerdere gelegenheden om te kunnen eten. In die tijd wilde ik me nog niet
volledig inzetten maar het wel proberen. Van 1 dag werd het 2 dagen, van 2 dagen werd het 4 en uiteindelijk sta ik hier al
ruim 10 jaar full time in weer en wind, met zon en regen van 11.00 uur tot 19.00 uur en vrijdag van 11.00 tot 15.30 uur.
Elke dag aanwezig met uitzondering van de schoolvakanties. Al ruim 20 jaar een vaste klantvriendelijke en herkenbare
ondernemer die meegegroeid is met het USP.

VISIE 

Wij, van Mo & Zonen, hebben maar 1 doelstelling: de klant willen we terugzien. Dat willen we bereiken door ons volledig
te focussen op onze huidige core: het aanbieden van unieke duurzame producten van hoge kwaliteit voor een betaalbare
prijs. Lekker, gezond en altijd vers.

 

TOEKOMST

We zijn ons bewust dat de toekomst vraagt om een andere manier van ondernemen en spelen daar nu al op in. Een groot
deel van ons assortiment van vleesproducten is inmiddels al of wordt vervangen door vegetarische producten. We willen,
op een aantal producten na, ons menu richten op vegetarische gerechten. We zijn hier al zeer succesvol mee begonnen en
onze klanten weten dit bijzonder te waarderen. Hierover straks meer.
Vast staat dat onze foodtruck zich onderscheid van andere aanbieders. Wij laten studenten nu al kennis maken met
alternatieven voor de standaard vleesproducten. Het is nieuw en anders maar deze vleesvervangers smaken uitstekend en
doen nog steeds recht aan ons concept van een foodtruck met Turkse gerechten. Wellicht zijn wij op deze manier de eerste
en enige foodtruck met een groot assortiment aan vegetarische Turkse gerechten. En hiermee onderscheidend met oog
voor de toekomst in woord en daad!

KLANTEN

Studenten (nationaal en internationaal), werknemers, gasten. Ze zijn allemaal welkom bij Mo. We willen iedereen die op de
USP komt kennis laten maken met Turkse halal Street food. Op een vertrouwde plek waar letterlijk en figuurlijk de Turkse
cultuur geproefd kan worden. Dit doen we door onze klanten gastvrij te ontvangen en klantvriendelijk te helpen. We
kennen het USP op ons duimpje, ik weet hoe het is om hier te studeren en weet ook wanneer er tentamens zijn,
introducties en andere belangrijke of spannende momenten voor een student. Hier geven we aandacht aan en hebben dus
echt oog voor onze klanten en hun context. Dit wordt gewaardeerd en maakt dat onze foodtruck meer dan zomaar een
foodtruck. We zijn er al 20 jaar voor een heerlijk broodje maar ook voor aandacht en morele support in de studietijd. Mo &
Zonen is herkenbaar, vriendelijk en een vertrouwde plek op het USP.
We willen niet alleen Street food verkopen, maar er ook in uitblinken. En dat doen we. Na het pollen van onze klanten
scoren wij een dikke 8.5! Het predicaat cum laude zoals de studenten zeggen, en zelfs een gemiddelde van een 9 voor onze
vegan producten. Summa cum laude dus! En daar zijn wij heel erg trots op.
In de ochtendspits komen de hardlopers voor een Turkse pizza’s & broodjes om de motor warm te laten draaien en voor de
avondgroep staan wij er voor de uitgeputte mensen die trek hebben in een flinke hap zoals onze box maaltijden of diverse
soorten kapsalons.

 

 

Huidig (ANNO April 2023) Assortiment & Menu 

De keuze is reuze!

Vlees afdeling  [ a ]

  • Döner kebab “Kalfs”, 
  • Chicken bites
  • Turkse pizza “Runder gehakt”.

Vegatariche / Vegan Afdeling [ B ]

  • Döner Kebab
  • Shoarma
  • Cicken bites
  • Turkse pizza

Balls / Köfte [ C ] 

  • Naturel
  • Met spinazie
  • Met Jalapen
  • Met noten

Sarma (gevulde wijnbladeren) [ D ]  

 

Börek ( Turkse lasagne) [ E ]

Gözleme ( Turkse gevulde pannekoeken) [ F ] 

Kumpir ( Turkse dieet aardappel, gekookt of uit de oven), gevuld met allerlei verse groente en toppings. [ G ] 

Salades [ H ] 

  • Kısır salade ( is een menging van fijnste bulgur met tomaten puree en specerijen)
  • Turkse aardappelsalade bestaande uit verse groentemix en toppings

 

Soep [ G ] 

  • Turkse Rode Linzensoep / Hollandse kippensoep (Alleen in de wintermaanden) 

Let op: U heeft de keuze om de menu zelf samen te stellen. Alles is mogelijk. Het kan in een:
1.portie

2. broodje

3. durum / tortilla

4. Turkse pizza

5. box klein

6. box groot

7. kapsalon klein 

8. kapsalon groot

 

 

 

Graag tot weerziens

Veel eetplezier!
mo & zonen